S.M.U.R.D - Regulament si Informatii

In jos

S.M.U.R.D - Regulament si Informatii

Mesaj Scris de SonY la data de Dum Apr 13, 2014 2:11 am

Regulament al Serviciului Mobil de Urgente Reanimare si Descarcerari.1.1 De fiecare data cand luati o masina, trebuie sa anuntati pe /r.[Exemplu:/r Iau o ambulanta]
1.2 In caz ca o ambulanta este abandonata sau adusa cu benzina sub 50% fuel, veti primi FWarn.
1.2.1 In caz ca ai luat crash, esti obligat sa te duci dupa ambulanta / firetruck sa o respawnezi.
1.2.3 De fiecare data cand este un incendiu sau cand un player va folosii /service medic,membrul care vrea sa se duca va trebui sa anunte pe /r (Exemplu: /r Eu ”id casei/id player-ului”.)
1.2.2 Cand nu mai ai nevoie de o masina de la HQ[Ambulance,Sultan,Rancher etc.]esti OBLIGAT sa respawnezi masina.Riscati FWarn.
1.3 DeathMatch sau Drive-By,ne este STRICT INTERZIS,iar cel ce va incalca aceasta regula, va fi sanctionat cu FWarn, next uninvited.
1.4 Aveti voie la toate event-urile organizate de admini, mai putin la cele organizate de player. Aveti nevoie de screenshot pentru a dovedi ca este un event organizat de admin.
1.5 Pe contra-sens puteti circula DOAR si DOAR cand aveti o misiune si SIRENA este aprinsa.[Exceptie fac cazurile in care drumul este blocat pe partea dreapta]
1.6 Nu aveti voie sa cereti rank-up si sa comentati acest lucru. Acest lucru il decide liderul, doar el stie cand trebuie sa primiti rank up.
1.7 Aveti voie sa detineti asupra voastra urmatoarele arme: sdpistol si deagle. In caz ca sunteti atacati de cineva, faceti poza, iar dupa aceea ripostati. Cine va fi prins cu alta arma va fi sanctionat cu un FWarn.
1.8 Chat-ul /r este un chat doar si doar al SMURD-ului, asa ca ce vorbiti pe /r, trebuia sa ramana secret.In caz contrar veti fi sanctionati la decizia liderului.
1.9 Daca nu puteti ajunge la sedinta, trebuie sa anuntati acest lucru pe forum printr-o cerere de invoire. In caz ca intarziati la sedinta, tot la fel anuntati pentru siguranta.
2.0 Evitati folosirea cod-urilor care duc spre banarea contului,deoarece dupa debanarea ta, vei primi si un FW.[In caz ca ban-ul nu este permanent]
2.1 Din punct de vedere al gramaticii, cel ce va vorbi cu multe greseli, va primi un advertisment verbal iar la a doua abatere,un FW.
2.2 Cei ce vor cere rank up,nu vor mai primi nimic,chiar daca liderul avea de gand sa le dea rank up acelor jucatori.
2.3 Daca intervine o problema si nu puteti ajunge la sedinta programata de lider, aveti obligatia de a posta in topicul “Inactivitate / Invoiri“.
2.4 Nu aveti voie sa va puneti AFK in locul de spawn al HQ-ului,dar nici in spawn-ul din interior.Puteti sa va puneti AFK pe HQ sau in parcarea din spatele HQ-ului,nici de cum in fata HQ-ului.
2.5 De asemenea,nu aveti voie sa stati AFK in ambulanta mai mult de 5 minute.Cel ce va fi prins, va fi sanctionat.
2.6 Daca esti inactiv mai mult de 3 zile, vei fi dat afara fara FP.
2.7 NU aveti voie sa va faceti post intre voi, reclamatia va fi trimisa liderului printr-un PM, insotita de dovezi.Riscati FW.
2.8 Sunt INTERZISE bind-urile,atat pe /accept medic,cat si in general.Cel ce va fi prins va fi sanctionat cu un Faction Warn.
2.9 Absenta la sedinta fara cerere de invoire, duce la sanctionarea membrului cu un FW.
3.0 Este interzis sa faceti SPAM cu "Heal? G la ambulanta" / "Vrei heal?! Urca in ambulanta" / "Daca doresti heal da g la ambulanta" / etc. O data, maxim de doua ori ajunge, daca scrieti de 3 ori sau mai mult va fi considerat spam si veti fi sanctionati cu un FW.
3.1 Cand ai intrat in SMURD, esti constient ca pentru a demisiona fara FACTIONPUNISH va trebuie minim 7 zile.Cei ce vor face cerere de demisie si nu au 17 zile,vor fi dati afara cu FP.
3.2 Este STRICT interzis cu emoticoane pe /d.Cei ce vor fi vazuti,risc FWarn.
3.3. Nu aveti voie sa dai /rob, veti fi demisi [ cu/fara FPunish, in functie de vechime.]
3.4. Cine lasa o ambulanta/firetruck/rancher/sultan etc. de la HQ SMURD abandonata sau cine ia o masina necorespunzatoare rank-ului pe care il detine va fi sanctionat cu un FWarn iar la urmatoarea abatere va fi demis.

Job-urile pe rank:
Rank 1 – 3: Aveti voie sa va alegeti job-ul de detective ori de mechanic. In caz ca doresti alt job pentru a face bani, trebuie sa ai acordul liderului.
Rank 4: Au voie sa foloseasca si job-urile de Fermier / Trucker / Curier / Avocat.
Rank 5 si 6: Au voie sa foloseasca orice job doresc, mai putin cele ilegale. ( Prostituata, dealer de droguri, dealer de arme, hot de masini )
P.S.: Cine va prins cu un alt job sau job illegal va primi FWarn, iar la a doua abatere va fi demis

Utilizarea vehiculelor


Rank 1 , 2: Ambulance, Rancher ( Luaţi Rancher în caz că nu mai sunt Ambulance )
Rank 3 , 4:Ambulance,FireTruck, ( FireTruck îl puteţi lua şi la Rank 1, doar dacă este un incendiu )
Rank 5 , 6:Ambulance,FireTruck,,Sultan,Heli


Skin-urile se poarta in functie de rank .
-Purtati ce skin doriti doar sa fie diferet de cel al liderului altfel riscati FW!

Salarii
-Avand in vedere ca SMURD este o factiune in care banii se fac foarte usor, salariile vor fi mici deoarece un medic activ face in jur de 150-200k pe zii lejer.
Rank 1 - 35.000$
Rank 2 - 45.000$
Rank 3 - 50.000$
Rank 4 - 65.000$
Rank 5 - 80.000$
Rank 6 - Confidential.


Preturile la (/heal):

• Cand cineva va solicita pe [/service medic] - $1000
•Cand cineva va cere intr-un loc public -$500
-Cine nu respecta preturile risca sa fie demis cu FP.


Criterii pentru Rank-up,Rank 5,Rank 6 :

•Seriozitate;
•Activitate;
•Vechime si Raport;


Comenzile factiunii :

/r -> radio,vorbesti cu cei din factiune
/d -> vorbesti cu cei din toate departamentele
/findcar [ID] -> cauti o masina]
/duty -> (DutyON) , poti prelua comenzile (/accept medic)
/heal -> [ID] [SUMA] (oferi viata unui jucator)
/fires -> vezi focurile
avatar
SonY

Mesaje : 49
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/04/2014

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum