School Instructor - Regulament

In jos

School Instructor - Regulament

Mesaj Scris de Kiss_Deea la data de Dum Apr 13, 2014 2:21 am

1. Un instructor trebuie să aibă un limbaj/comportament curat.
2. Un instructor trebuie să fie mereu calm, răbdător cu elevul său. Este strict interzis să luati elevul la mişto, să-l grabiţi, etc.
3. Un instructoor trebuie sa posteze raportu de activitate asa: Rank 1 =10 poze , Rank 2 =20 poze, Rank 3 = 30 poze, Rank 4 =40 poze,Rank 5-6 = Trebuie sa fie Activi,astfel isi pierd functia.Cine posteaza mai putin de acest numar,primeste avertisment verbal pentru prima data iar la a doua abatere, primesteFactionWarn pana la demitere.(Aveti voie si mai multe poze !).
4. Este strict interzis să vindeţi licenţe fără teste sau sa faceti reduceri. În caz contrar sunteţi automat demis cu 30 FP ( Indiferent cat timp aveti in factiune )
5. Este strict interzis sa daţi /startlesson jucatorilor ce nu au licenţa de driving/flying. În caz contrar sunteţi automat demis cu 30 FP ( Indiferent cat timp aveti in factiune )
6. Este strict interzis să daţi licenţe celor care nu au level-ul corespunzător.
7. Va este strict INTERZIS sa vindeti licente la preturi reduse sau prin alte legaturi legate de acest gen,se pedepseste cu FactionWarn.
8. Lipsa neanunţată la şedinţă se pedepseste cu FactionWarn.
9. Vorbitul neîntrebat în timpul şedinţei se pedepseste cu FactionWarn.
10. Este strict interzis să staţi AFK în timpul şedinţei neanunţand, cine face asta este pedepsit cu FactionWarn.
11. Membrii raportaţi în topicul "Reclamaţii" au voie să se apere prin PM liderului (Doar cu dovezi concrete).
12. Este strict interzis nos-ul/hydra pe maşinile facţiunii. În caz contrar primiţi FactionWarn + amendă în valoare de 10.000$.
13. Ai voie doar cu un deagle pentru autoaparare, înainte să trageţi dacă vă atacă, faceţi Screenshot şi după aceea atacaţi.
14. Nu ai voie sa jigneşti pe /f(amily) chat. Încălcarea acestei reguli se va sancţiona cu un FactionWarn + amendă în valoare de 50.000$.
15.Aveti voie sa faceti afaceri pe /f(amily) chat, dar in limita bunului simt. Cine face SPAM sau continua sa intrebe aceeasi chestie de mai multe ori, primesteFactionWarn + amenda in valoare de 100.000$.
16. Trebuie să asculţi ordinele membriilor cu rank mai mare. Dacă nu vei respecta această regulă vei primi la prima abatere un avertisment verbal.
17. Nu aveţi voie sa daţi rob(ca complice), suntem o facţiune paşnică. Cine v-a încalca aceasta regula va primi un FactionWarn + amendă în valoare de50.000$.
18. Sentinel / WayFarrer / Premier se poate folosi atunci când aveţi de dat licenţa de driving cu cineva sau ca mijloc de transport până la altă maşina. (Le respawnaţi şi aveţi grijă de ele). Cine se plimbă cu ea în scopuri personale primeşte FactionWarn + amendă în valoare de 100.000$.
19. Un instructor are obligaţia de a anunţa pe /f(amily) chat atunci când ia o maşina de la HQ. Cine nu anunţă când ia masina primeşte FactionWarn + amendă în valoare de 100.000$
20. Nu este permisa vopsirea/tunarea masinilor factiunii. Sanctiunea este FactionWarn!
21. Membrii ce dispun de maşini personale sunt rugaţi (nu e obligatoriu) să circule, ba chiar să încerce vândă licenţe cu maşinile lor personale.
22. Membrii ce dispun de maşini personale sunt rugaţi să-şi puna /carcolor 2 2, nu e obligatoriu.
23. Cand incepeti un test aveti obligatia de a anunta pe /f(amily). ( Am inceput testul cu X pentru licenta Y / toate licentele )
24. Cand ati terminat un test aveti obligatia de a anunta pe /f(amily). ( Am terminat testul cu X )
25. Sunteti obligati sa faceti SS ( ScreenShot ) in urmatoarele situatii:

​Dati /startlesson.
Dati /stoplesson.
In timpul testului.
Cand ati primit banii ( ambele parti ).
Cand ati dat o licenta.

Puteti pune /startlesson si avansul intr-o poza, poza in timpul testului si /stoplesson + plata dupa test si licenta(daca este cazul) intr-o poza.

26. Orice fel de cearta cu un coleg de sanctioneaza drastic. In caz ca cineva din factiune se ia de voi, faceti un ScreenShot/Film(adica dovezi) si imi trimiteti PM.
27. Pe chatul /f(amily) va este interzis sa: Faceti spam, afaceri, sa folositi un limbaj jignitor si sa va certati. Riscati FactionWarn / Demitere
28. Va este strict INTERZIS sa abuzati de [/startlesson]. Cine este prins primeste 30 FactionPunish + 1 warn de la admini.
29. Va este strict INTERZIS sa vindeti licente celor de pe BlackList.
30. Va este interzis sa aveti job-urile ilegale ( Hot de masini, Prostituata, Dealer de arme si Dealer de droguri )
31. Raportul de activitate este saptamanal si OBLIGATORIU.
32. Va este strict INTERZIS sa ii spune-ti liderului despre rank up (ex:Cand primesc rank up?Cand imi dai rank up?Vreau rank up) , el o sa va dea rank up la sedinta sau cand crede el ca meritati.
33. Cine este inactiv mai mult de 2 zile si nu anunta este demis ( cu FactionPunish in caz ca aveti mai putin de 2 saptamani).
34. In cazul in care ati dat un test de licenta si nu gasiti un rank 2+ in 10 minute, aveti obligat de a posta in topicul "Licente ce trebuie atribuite".
35. Cei care detin masini personale si doresc sa le parcheze la HQ, le pot parca unde vor, dar sa arate bine estetic.
36, Membrii nu mai poti ieşi din facţiuni fară FPunish, doar dacă au numărul de zile pentru a ieşi fară FPunish prin cererea de demisie, alt motiv nu mai este.
37. Membrii de rank 2+ sunt obligati sa-i ajute pe cei de rank 1 cu licentele, cine este prins ca nu ajuta va primi: avertisment verbal la prima abatare, Faction Warnla a 2-a, iar la a 3-a Faction Punish.

avatar
Kiss_Deea

Mesaje : 68
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/04/2014
Varsta : 26
Localizare : Anglia

Vezi profilul utilizatorului http://more-zone.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum