Remorcări Auto - Regulament

In jos

Remorcări Auto - Regulament

Mesaj Scris de Kiss_Deea la data de Dum Apr 13, 2014 2:28 am

Această facţiune este una paşnică care se ocupă numai şi numai cu tractarea maşinilor personale si non-personale parcate ilegal sau lăsate în mijlocul străzii, abandonate.


Reguli

1.Maşinile vor fi tractate doar dacă sunt lăsate de izbelişte pe stradă sau dacă sunt parcate pe trotuar în zonele următoare(locul unde se pun numerele de înmatriculare (/plates)CNN LS/LV; LSPD/LVPD; Primăria LS/LV; Banca LS/LV; GSLS/GSLV; Pay'N'Spray LS/LV; FBI LS/LV; AEROPORT; GARA LS/LV; DOCURI; FERMA; SPAWN CIVIL(dacă nu sunt pe locurile de parcare) sau dacă sunt puse în mijlocul drumului). În rest maşinile pot fi parcate pe trotuar cu singura condiţie - să nu fie puse în drum. (Demis + FP 30/30)
2.Înainte să tractaţi o maşină personală, iar după să o duceţi la /impound faceţi ScreenShot la maşină cum era parcată şi postaţi pe forum la topicul Remorcări Auto - Raport de activitate
3.Nu aveţi voie să cereţi rank up. (FWarn, la a doua abatere demis +FP 30/30)
4.Nu aveţi voie să tractaţi maşini parcate regulamentar. (FWarn, la a doua abatere Demis + FP 30/30). Daca luaţi maşinile parcate regulamentar în mod abuziv, veţi primi din prima FP 30/30.
5.Prezenţa la şedinţe este obligatorie. Dacă nu puteţi ajunge faceţi cerere de învoire.
6.Trebuie să respecţi ÎN SPECIAL leader-ul şi pe cei cu rank mai mare faţă de tine. (FWarn)
7.Dacă un player stă AFK iar maşina sa este parcată neregulamentar, aveţi voie să-i tractaţi maşina.
8.Dacă poliţia blochează drumul, aveţi ACCES în acea zonă pentru a tracta maşinile parcate neregulamentar, în afara de cele ce aparţin celor de la: PR ; S.R.I ; MEDIC ; GN. Dacă găsiţi maşinile la departamente parcate aiurea pe stradă aveţi voie să le luaţi doar dacă nu sunt membri la ele. (FWarn)
9.Pentru a ieşi din facţiune fără a primii FPunish trebuie să aveţi cel puţin 5 zile vechime.
10.Sunteţi obligaţi să faceţi poză (F8) in game de fiecare dată când ridicaţi o maşină persoanală sau nepersonala. (FWarn)
12.Când ridicaţi o maşină personală folosiţi comanda /towcar, după aceea folosiţi comanda /impound pentru a duce maşina la GARAJ!
13.Cei ce nu postează raportul de activitate vor primi FactionWarn şi nu vor mai primi salariul.
14.Maşinile care vor fi duse la GARAJ sunt doar maşinile personale! Celelalte maşini ale facţiunilor/nepersonale le duceţi la /tow. (FWarn)
15.Nu împingeţi maşini pentru a tracta cât mai multe maşini. (FWarn, la a doua abatere Demis + FP 30/30)
16.Trebuie să vă luaţi job-ul de Car Mechanic, dacă doriţi alt job puteţi lua unul temporar cu acordul LIDERULUI. Trebuie sa aveţi minim skill 1 Car Mechanic ! (FWarn)
17.Nu aveţi voie să vă luaţi la ceartă cu playerii şi de asemenea atentie când ieşiţi din HQ să nu iasă după voi.Eventual scrieţi pe chatul facţiunii să vină cineva să vă ajute şi unul blochează ieşirea până ieşi tu şi viceversa. (FWarn)
18.Maşinile de la HQ după ce le folosiţi trebuiesc distruse sau /fill şi parcate tot la HQ.(Amenda)
19.Nu faceţi DM aiurea, dacă un player vă atacă faceţi poză apoi puteţi să vă apăraţi.Playerul îl reclami la facţiunea în care se află sau dacă e civil la secţiunea raportează un admin/jucător. (FWarn/Demis)
20. Sunteţi obligaţi să faceţi raportul de activitate şi să îl postaţi înainte de şedinţă.(Cine nu îndeplineste această regulă primeşte FWarn).
21. Cei ce nu au sub rank 3 si au gasit masini personale abandonate, le tractati si le duceti la hq urmand ca un rank 3+ sa o ia si sa o duca la /impound.
22. Luarea unui vehicul fără să anunţi. (Amenda).
23. Este interzis spamul pe chatul facţiunii(/f). (Advertisment verbal, la a doua abatere Fwarn).
24. Este interzis statul AFK în Tow Truck sau pe Tow Truck. (Amenda+FWarn).
25. Sunteţi obligaţi să faceţi SS(ScreenShot/F8) de fiecare dată când ridicati si cand distrugeţi o maşină nepersonală în caz contrar o să primiţi FWarn.
26.Daca sunteti inactiv pe o perioadă mai mare de 3 zile, fara sa faceti cerere de inactivitate, sunteti demisi cu FPunish.
27.Dacă ati fost banaţi pe motiv de: Sobeit / joypad / aimbot , o să fiţi daţi afara cu Fpunish.
28.Neplata unei amenzi primita din partea liderului se pedepseste. (FWarn la prima abatere, FPunish la a 2-a abatere).
29.Pentru raportul de activitate de activitate se vor face 2 poze la o singura masina: 1*Screen cu pozitia initiala a masinii / 2* Screen cu distrugerea masinii. (FWarn).
30. Tractarea masinilor personale la /tow este strict interzisa. (FWarn).
31. Intre orele 22:00 si 08:00 membrii au voie sa isi ia orice job fara a mai cere acordul liderului.
32. Daca ai rank 1 ai voie doar o cerere de invoire pe durata de 3 zile

Informaţii suplimentare

1.În această facţiune trebuie să stai minim 5 zile, iar după poţi pleca. Dacă nu aveţi răbdare veţi primi FP 30/30.
2.Perioada de teste a fost scoasă, din moment ce a intrat în facţiune, este considerat deja membru.Nu va mai fi în perioada de teste, aşa că va fi sancţionat normal.
3.Şedinţa se va organiza în interiorul HQ-ului, cine nu e prezent acolo la maxim 5 minute de la ora stabilită şi nu face cerere de învoire primeşte FactionWarn!
4.Comenzile le găsiţi la Noutăţi şi Informaţii.
5.Pentru apărare puteţi folosi un deagle, dar trebuie să aveţi licentă de arme. Dacă atacaţi playeri fără motiv primiţiFactionWarn!
6.Este obligatoriu ca fiecare membru să deţină skin-ul corespunzător rank-ului şi jobul mecanic.Prima sancţiune:Avertizare verbala, A 2-a avertizare FactionWarn, iar la a 3 a avertizare demis cu FP 30/30!

ATENŢIE:

Ce se află în paranteza roşie este sancţiunea pentru membrul(membrii) Remorcări Auto care încalcă această regulă.
Lista tuturor amenzilor care se aplica membriilor acestei factiuni o veti gasi pe forum la sectiunea remorcari auto.
avatar
Kiss_Deea

Mesaje : 68
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/04/2014
Varsta : 26
Localizare : Anglia

Vezi profilul utilizatorului http://more-zone.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum