Poliția Română - Regulament

In jos

Poliția Română - Regulament

Mesaj Scris de Kiss_Deea la data de Dum Apr 13, 2014 2:49 am

Regulament.

-Refuzați orice sumă de bani primită pentru a efectua diferite operatiuni. Acestea se considera "MITA". Riscațidemiterea cu Faction Punish.
-Este oblgatoriu să aveți job-ul de detectiv. Sancțiune: Faction Warn in cel mai bun caz.
-În caz că nu mai aveți nevoie de mașinile facțiunii, distrugeți-le nu le abandonați.
-Inainte de a confisca materialele folositi comanda /checkmats sa vedeti daca are licenta. Daca jucatorul are licenta si le confiscati primiti Faction Punish 100.
-Viteza legala in oras este de 90km/h, iar pe autostrada 130km/h,cine pune mai putin va fi sanctionat cu Faction Warn.
-Poliția Română este un department care se ocupă doar cu wanted 1, 2 și 3. S.R.I cu wanted 1, 2 și 3. Daca nu exista suspecti cu nivel de urmarire 1-3, sau aceștia sunt AFK puteți să mergeți după ceilalți, cu permisiunea membriilor Armata Romana; daca nu există nici un membru A.R(care se ocupa cu wanted 4-5-6) sau nu vă raspund, sunteți liberi să mergeți după orice wanted. Si vice versa. Sancțiune: FactionWarn.
-Poliția Română este un department care se ocupă doar de Controale rutiere/Radare/wanted 1, 2 și 3. Nerespectarea acestei reguli duce la FactionWarn.
-NU aveti voie sa cereti rank in caz contrar o sa primiti Faction Warn. (Daca nu ma insel asta e deja)
-Aveti voie sa luati masini de la S.R.I/A.R dar sa anuntati pe /d.
-Nu aveți voie să vă ajutați la jefuirea băncii. Sanctiune: Faction Punish.
-Pentru a demisiona din Poliția Română fară Faction Punish trebuie să aveti cel putin 7 zile vechime.
-NU aveți voie să dețineți/folosiți NOS sau hydra, altfel veti primi FactionWarn până la Demitere.
-Este strict interzisă reclamarea pe forum între membrii. Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți dacă aveți un conflict cu un alt membru al departamentelor este să informați liderul cu un PM pe forum care să conțină descrierea situatiei și eventual poze/videori.
-Placă de înmatriculare ar trebui să arate asa (Localitatea din care face parte_două cifre la alegere_trei litere la alegere scrise cu litera mare) ex: "LS 99 THE" ( Excepții: LS-99-THE, LS.99.THE, LS*99*THE etc... ). Cine nu respectă această regula va fii sancționat conform regulamentului.
-Nu aveți voie să vă folosiți de civili în prinderea infractorilor! Cine nu respectă această regulă riscă demiterea cuFaction Punish.
-Nu aveți voie să folosiți emoticoane pe /D. Riscați Faction Warn.
-Dacă îi dați wanted unui jucător puteți merge după el, indiferent de nivelul lui de căutare (4,5 si 6 chiar), fără să mai cereți permisiunea unui membru din AR
-Aveți voie să dați wanted la war doar pentru cop/civil attack/kill, amenințări.
-Nu aveți voie să dați /Frisk la war. Nu aveți voie să cereți licentele la war.
-Comanda /Undercover poate fii folosită cu acordul liderului/sub-liderului. Dacă niciunul nu este ON nu va acorda permisiunea de a folosi /Undercover este strict interzisă folosirea comenzii pentru deghizare riscați Faction Warn.
-Aveți voie să daț /Cuff înainte de a-i da wanted unui jucător, dar dați /cuff dacă sunteți sigur 100% că acela primește wanted, nu se acceptă încatusarea aiurea. Sanctiune: Faction Warn.
-Între somații trebuie să fie 2-3 secunde dacă nu, și mai mult, pentru a nu se face spam. Sancțiune: Faction Warn.
-După ce ați întrebat un suspect dacă se predă acesta are la dispoziție aproximativ 10 secunde să zică „DA”, dacă nu răspunde la somație, îl puteți omorâ.
Nu aveți voie să cereți unui civil să vă omoare. Sanctiune: Faction Warn.
-NU dai clear pe motiv "event" ! Nu ii punem noi sa mearga la event-uri.
-Civili sunt considerati toți jucatorii care NU sunt in Poliția Română | S.R.I. | Armata Romana.
-Membrii din Poliția Română nu au voie sa scoata persoanele din jail in niciun mod, folosindu-se de jobul lawyer (/free) sau orice alte cai. Sanctiune: Demitere cu Faction Punish.
-Doar membrii de rang 3+ pot accepta un avocat contra cost, pretul il decid ei.
-Daca cineva tine arma la vedere sau trage aiurea ai tot dreptul sa o confisti. Permisul de port-arma iti permite sa detii arma nu sa o tii la vedere sau sa tragi aiurea.
-Este acceptat drive-by-ul ca pasager doar pe masina in care se afla un suspect folosind urmatoarele arme: M4, MP5, AK47.
-Aveti voie sa ii spuneti unui hitman sa se identifice. Dacă acesta refuză aveți tot dreptul să îl omorâți.
-Daca ajungeti la un suspect mai multe echipaje deodata suspectul il ia cine someaza prima data. Daca urca la altcineva acela este obligat sa dea /eject. Sanctiune: Faction Warn sau Faction Punish.
-Inainte de a da wanted 2 pentru TEREN GUVERNAMENTAL trebuie sa somați cu /M jucătorul de minim 3 ori să părăsească incinta, dacă acesta refuză primește wanted 2.
-Daca sunteti inactivi mai mult de 3 zile sunteti demisi cu FP daca nu aveti 14 zile si fara FP daca aveti 14 zile.
-Daca nu aveti raportul de activitate primiti Faction Warn. Exceptie cei ce au sub 4 zile.
-Daca faceti cerere de inactivitate si nu o sa fiti la sedinta sunteti obligati sa imi trimiteti prin PM raportul facut sau luati Faction Warn. pentru lipsa de raport.
-Daca un politist ii da wanted unui jucator indiferent de nivelul wanted-ului il poate aresta fara sa intrebe doar daca i-a dat el wanted !
-NU aveti voie sa dati /frisk cuiva care se afla intr-un vehicul.
avatar
Kiss_Deea

Mesaje : 68
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/04/2014
Varsta : 26
Localizare : Anglia

Vezi profilul utilizatorului http://more-zone.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum