Armata Română - Regulament

In jos

Armata Română - Regulament

Mesaj Scris de Kiss_Deea la data de Dum Apr 13, 2014 3:13 am

1) Aveti voie sa folositi Hydra, Hunter si Rustler doar daca suspectul este fugar si nu il puteti prinde, daca va aflati in inferioritate numerica fata de infractorii care ajuta suspectul (in acest caz se da wanted pentru complice) sau cand suspectul fuge cu avion/elicopter (Air VS Air) !
2) Wanted da doar cel care a fost atacat, nu colegul sau !
3) Pentru patrulat/mers dupa suspecti folositi masina mica de politie, iar in caz de urgenta puteti folosi si celelalte (patriot & barracks). Aveti voie sa folositi si masinile personale.
4) Nu dati wanted pentru runner daca deja are wanted !
5) Inainte de a aresta pe cineva dati /mdc (pe "i"-ul de unde se da clear) pentru a vedea daca nu cumva acel suspect NU are drept de predare.
6) Complicele NU are drept de predare,ca urmare este considerat RUNNER !
7) Aveti voie sa participati la event-uri DOAR off-duty, cine merge la event on-duty primeste Faction Warn.
Cool Sunteti OBLIGATI sa proniti girofarul atunci cand plecati intr-o misiune de urmarire !
9) Aveti voie sa incalcati regulile circulatiei in urmatoarele cazuri:
- Cand conduceti o masina de politie cu girofarul pornit.
- Membrii PD / F.B.I. / AR vor putea urmari suspecti si in masini de civil, dar: in cazul in care merg dupa suspecti ce au drept de predare trebuie sa respecte regulile de circulatie, iar in cazul in care suspectii urmariti nu au drept de predare pot incalca acele reguli. Neconformarea cu aceasta regula si incalcarea, din propria initiativa, a regulilor de circulatie cand nu este cazul se va pedepsi cu Faction Warn.
10) Toti membrii departamentelor au obligatia de a interveni in cazul in care un membru Fireman / Paramedic cere ajutor pe /d !
11) Este strict interzisa folosirea avantajelor de politist (sub orice forma) cand situatia nu o cere !
12) Daca un membru lipseste de la sedinta indiferent de motiv, iar daca la acea sedinta membrul merita rank-up, acesta NU-L va primi.
13) Membrul Armata Romana NU are permisiunea de a intra in Gun Shop-uri in cadrul unui event, doar in cazul in care este un suspect fara drept de predare.
14) NU este permisa folosirea de Hidraulice si NOS!
15) In topicul 'Raporteaza un membru Armata Romana' pot posta:
- membrul reclamat
- adminii
- reclamantii, dar fara SPAM, Off-topic. In cazul in care reclamantii posteaza mai mult decat este necesar, reclamatia nu va fi luata in seama.
Cine are un limbaj neadecvat in reclamatie va fi sanctionat + ignorarea plangerii.
16)Membrii departamentelor nu mai au voie sa ceara unui civil / mafiot / factiune pasnica / hitman sa-i omoare. NU aveti voie sa omorati un civil daca acesta va cere sa faceti asta. Acesta este un comportament non-rp.
17)Limbajul de mahala nu va mai fi tolerat in conversatii cu civili. Expresii gen: "Mars", "BAAA!", "Ce vrei ba?", "Nab", si jigniri de orice fel adresate civililor vor fi sanctionate. PD / F.B.I. / AR sunt factiunile ce stabilesc linistea si impun legea pe server, si astfel membrii trebuie sa dea dovada de buna crestere si sa dea un exemplu demn de urmat celorlalti playeri. Limbajul "familial" poate fi folosit doar cu persoane care le permit acest lucru (prieteni) si nu in locuri publice sau inconjurati de civili
18)Membrii AR au voie sa confiste materialele DOAR in cazul in care player-ul isi face arma in yard sau nu are licenta.
19)Aveti voie sa confiscati droguri la cei care detin!!Drogurile sunt marfuri ILEGALE!Si nu poti detine licenta pentru ele!
20)Armata Romana nu cere drept de predare!!Aveti voie sa il omorati pe suspect fara de al intreba daca se preda sau nu!


Reguli vizavi de war.

-War-ul intre mafioti se va pedepsi cu wanted 1 "war" fara drept de predare, iar wanted-ul va fi acordat direct fara somatii in prealabil tuturor mafiotilor de pe turf.
-- Nu vor exista favorizari si orice mafiot (fie el admin sau orice alt jucator) va primi wanted.
- Nimeni nu va mai putea interveni pe cont propriu la WAR. Membrii departamentelor se vor organiza intr-o echipa mare si vor folosi vehiclele departamentelor pentru intervenitie.
-- Pentru organizare veti folosi [/d]
--- Se va respecta urmatorul sablon:
- Se va forma o echipa de 10 politisti minim.
- Se va face o poza de catre organizator ca sa dovedeasca ca au fost prezenti 10 politisti la war.
- Cei 10 politisti vor forma 2 echipe, o echipa va da wanted unei mafii iar celalta se va ocupa de a doua mafie prezenta la war.
- Organizatorul membrilor trebuie sa fie un rank 4+.
-- Daca nu este unul nu se va interveni la war
- In cazul in care o mafie este atacata la HQ, membrii departamentelor nu vor avea voie sa intervina la war.
- Poltistii care vor favoriza anumiti mafioti sau o mafie anume vor fi sanctionati direct cu demiterea. (Atentie: trebuie dovezi solide)
- Daca mafiotii sunt intr-o masina pe turf dar nu sunt pe H nu vor primi wanted.1. De acum inainte prioritatea de urmarire si arestare a suspectilor de catre AR va fi urmatoarea:
- Doar wanted 3+;
- Doar paznici (rank 1) pot aresta suspectii care vin si se preda la jail, indiferent de wantedul care il au, cu conditia sa intrebe pe /d daca suspectul este la cineva.
2. Nu va mai exista delimitarea ce vizeaza robberii. Astfel membrii departamentelor vor putea merge dupa robberi indiferent care banca ar fi jefuita.
3. In ceea ce priveste runnerii, urmaririle se vor organiza in echipe mixte, ce contin cel putin un membru din fiecare departament. In cazul in care un anume departament nu contine nici un membru online / activ, echipele vor fi organizate din membrii celorlalte doua departamente. Stabilirea echipelor se va face pe /d INAINTE de a fugi dupa respectivul suspect. Aceasta regula este valabila doar pentru runneri (suspecti care s-au folosit de o masina pentru a fugi si au primit wanted 6).
4. In cazul in care un membru de departament acorda wanted unui civil, acesta are dreptul de a-l aresta, indiferent de wanted level.
5. Membrii de rank 5+ au voie sa foloseasca masinile speciale ale celorlalte departamente (HPV-1000, SecuriCar, Enforcer, FBI Truck, SWAT Tank, Ranger, FBI Rancher, Heli PD, Heli FBI) cu conditia sa anunte pe /d si sa le respawneze dupa ce au terminat a le utiliza.
6. Membrii departamentelor nu vor putea pleca din factiune daca inca exista plangeri la adresa lor.
7.Primul membru de departament care ajunge la un anumit suspect, este cel care il va procesa / aresta. Membrii care ajung dupa acesta nu au dreptul sa intervina decat daca sunt solicitati, iar in cazul in care suspectul intra la ei in masina, sunt obligati sa-l predea membrului initial.
8. După ce anunţaţi că aţi luat un suspect, trebuie să faceţi SS care să cuprindă şi suspectul.
9. Nu folosiţi vehiculele de poliţie în scopuri personale, în caz contrar veţi fi sancţionaţi cu FW.
10. PD poate confisca licenţa auto celor din FBI/AR dacă aceştia circulă neregulamentar cu vehiculele de civili, iar membrii PD dacă vor fi prinşi circulând neregulamentar, vor fi sancţionaţi cu FW.
11. Schimbarea wanted-ului 5 COP KILL, CIVIL KILL in wanted 4. De asemenea, schimbarea wanted-ului 4 COP ATTACK in wanted 3.
12 Se acorda wanted 1 pentru /call 112 aiurea, cu un motiv aberant care nu poate fi considerat crima pe acest server.
13. Se vor acorda sanctiuni grave pentru generalizari negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie sa fie unite. Cei care cauta cearta nu merita sa ramana in acestea.
14. Se vor acorda sanctiuni pentru comentarii negative cand un membru NG / FBI primeste /confiscate la permis pe buna dreptate.
15. Costul unui accept lawyer este minim 4,000$, maxim 7,000$, cine vinde mai ieftin sau mai scump va primi Faction Warn.
16. Pe Infernus-uri au prioritate cei din PD. FBI si NG va cere acordul acestora cand doresc sa foloseasca aceste vehicule. Cei care iau aiurea aceste vehicule, vor fi sanctionati.
17. Cand X gaseste un suspect la jail, sa intrebe pe /d: [numele suspectului] este la cineva?. Daca Y spune "Da.", atunci X trebuie sa-i predea suspectul lui Y, iar Y trebuie trebuie sa-i trimita lui X SS-ul in care l-a anuntat.
18. Adaugarea wanted-ului pentru "folosirea drogurilor", si anume wanted 3 (mesajul de pe chat).
19. Cand un suspect este capturat acesta trebuie sa primeasca neaparat /cuff. Astfel daca masina este distrusa, el nu va muri. (pentru FBI si NG)
20. Pentru clarificare, "DM jail" presupune atacarea / omorarea oricarui jucator aflat in jail, indiferent daca acesta este detinut, membru de departament, sau orice alt jucator. Toate departamentele vor avea "DM jail" la wanted 6. Orice wanted level + DM jail = nu are drept de predare.
21. Rescrierea comenzii /duty şi implementarea ei. De acum PD, FBI si NG trebuie să foloseasca /duty în Armoury sau în casa pentru a putea folosi orice comandă specifica poliţiei (incluzand mersul cu masinile politiei, armura la /heal) si exceptand (/gov, /undercover, /namecover).
22. Armele celor din poliţie nu se mai primesc decât la /duty.
avatar
Kiss_Deea

Mesaje : 68
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/04/2014
Varsta : 26
Localizare : Anglia

Vezi profilul utilizatorului http://more-zone.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum