Hitman Agency - Regulament & Informații

In jos

Hitman Agency - Regulament & Informații

Mesaj Scris de Kiss_Deea la data de Dum Apr 13, 2014 3:20 am

Anunţuri recrutări:

"Hitman Agency recrutează agenţi talentaţi. Aplică acum şi alătură-te Agenţiei!"
Te supara cineva? ( /contract nume/suma ) si il rezolvam!

Limbaj / Comportament:

Limbajul vulgar nu este acceptat in Hitman .
Aici punem accent pe seriozitate,pricepere,disciplina, nu pe prostie si glume fara haz.
Orice gest sau limbaj neadecvat, trecut de limita bunului simt fata de ceilalti jucatori se sanctioneaza drastic,in functie de gravitatea faptei, de la advertisment la demitere din start.
De asemenea un agent Hitman trebuie sa fie capabil sa scrie corect din punct de vedere gramatical, nu acceptam oameni care au un mod de a scrie de neinteles.
Glumele / injuriile / Spamul / vorbitul aiurea / CAPS LOCK pe chat-ul familiei (/f) sunt pedepsite cu Faction Warn.
Suntem o agentie cat se poate de serioasa si nu acceptam membrii neseriosi.De asemenea,comportamentul copilaresc si suparator nu este permis vrem sa iesim in evidenta prin maturitate,seriozitate si pricepere.

De acum, orice cuvant vulgar, fie prescurtat, fie cenzurat(prin**** sau alte metode) se va sanctionat cu un Avertisment/FWarn

Deathmatch-ul (DM) / Drive-by (DB)

Este strict interzis ca un hitman sa faca DM aiurea sau sa provoace vreun conflict / atac aiurea.In caz contrar vor fi sanctionati in modul cat se poate de serios.Drive-by este permis doar ca pasager pentru echipa de asasin. Drive-by ca sofer este strict interzis si se sanctioneaza drastic.Este interzisa participarea la war sau la atacuri de strada.

DM-ul este interzis la HQ, exceptie facand membrii rank 4+ care sustin un test de intrare. Nerespectarea acestei reguli se pedepseste cu Faction Warn.

Contracte:
Pentru a evita ulterioarele plangeri vreau sa vad NUMAI contracte silent din momentul de fata.Chiar daca nr de contracte va scadea,vreau calitate in loc de cantitate.In cazul in care tinta voastra abuzeaza si nu aveti cum sa efectuati contractul silent faceti poze,ii faceti reclamatie si cereti take.In cazul in care tinta are ajutoare si nu il puteti face silent,asteptati 5-10min pentru a induce tinta in eroare iar apoi mai incercati.
Contractele in care apar pe chat texte ale tintei gen "te las sa-l faci","dai","hai sa ii dai silent",etc nu vor mai fi considerate Silent chiar daca sunt efectuate cu Knife/Sniper pt ca este clar ca tinta va descoperi
-Hitmanii au voie sa atace doar daca au contract sau daca sunt atacati, pentru a se apara.
-Nu aveti voie sa omorati direct in vazul tuturor, in cazul in care nu puteti face contractul silent,sfatul nostru e sa asteptati ca tinta sa mearga intr-o zona mai retrasa iar cand considerati ca e momentul mergeti intr-un loc unde nu puteti fi vazut si va faceti treaba' (Aici depinde de fiecare hitman cum actioneaza.)-Sfat pentru hitmani: Incercati sa faceti toate/cat mai multe contracte silent pentru a evita orice tip de conflict/contact cu tinta. Daca alegeti sa faceti contractele non-silent exista posibilitatea ca tinta sa va omoare sau sa scape,iar aici se poate o declansa o urmarire de lunga durata iar in acelasi timp pot aparea si nervii,odata cu asta si greseliile.Aveti voie sa rezolvati contractele in SAFE-ZONE doar in Silent mode : Oricare Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV , Bank LS/LV, Rentcar LS/LV, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV, GarbageMan, LSPD, Civilian Spawn si HQ-urile factiunilor.-

Silent mode = Contract efectuat de la departare, de pe o cladire, dintr-un loc in care nu poti fi vazut de tinta folosind Sniper sau knife (cutit) .Contractele rezolvate cu cele 2 arme silent se considera silent doar in cazul in care hitmanul nu a fost vazut de tinta .-La sfarsitul fiecarei saptamani fiecare hitman e obligat sa aiba minimul de contracte impus, in functie de rank-ul acestuia. In cazul un care un agent nu poate prezenta contractele, acesta va trebui sa anunte liderul / sub-liderul alaturi de un motiv serios, credibil. Absenta unei serii de contracte duce la un avertisment verbal. La 2 avertismente, agentul va primi un FW.-Este interzisa interactionarea cu tinta de orice fel (mesaje / telefoane / comunicare) sau sa divulgati date despre contract victimei sau oricarei alte persoane., il urmaresti in liniste fara sa te vada, iti faci contractul cum trebuie fara sa comunici cu el.- Este interzisa interactionarea cu orice alt jucator in timpul unui contract. Un hitmen nu are voie sa isi dezvaluie identitatea cat timp are UNDERCOVER ON, ci din potriva, trebuie sa fie cat mai silentios.-Hitmanii nu au voie sa puna contracte sau sa roage pe altcineva sa puna in locul lor.


- Coamnda /ram o folositi doar atunci cand tinta este in interior, daca exista martori langa tinta, asteptati sa iasa din hq si faceti contractul silent.
- Contractele efectuate cu "SNIPER" de la o distanta mica de pana in 10-15 metri vor fi sanctionate. Incercati sa gasiti o zona, desi aceasta este greu accesibila pentru a omora tinta de la distante mari. Incalcarea acestei reguli va duce la avertizare cu FW, in functie de gravitatea faptei. In cazul in care acest lucru se repeta, agentul va fi demis din factiune cu 60FP.
- Lipsa postarii unui raport duce la avertizarea cu FW, asta daca agentul nu are un motiv intemeiat absenta.

Gethit/Takehit:

Aceste comnezi sunt pentru rank 2+, contractele si le pot da singuri si sunt obligati ca de fiecare data cand sunt online sa-i intrebe pe cei de rank 1 daca doresc contract, la takehit sunt urmatoarele reguli:


Tinta trebuie sa fie pe /sleep de cel putin 5 minute.
In cazul in care tinta este in HQ trebuie sa asteptati 10 minute.
In cazul in care tinta este in jail trebuie sa asteptati de asemenea 10 minute ( sau desigur puteti astepta sa iasa daca doriti ).
In cazul in care tinta abuzeaza de unele comenzi precum (exit/enter,heal) urmand sa faceti poze pentru a argumenta.
MODEL TAKEHIT: Tinta mea ( ID / NUME ) este afk pe sleep de x minute, [1/2] ; [2/2] ( in functie de cazul de fata ). Pot da takehit? [1/2] - reprezinta numarul de cereri in jumatate de ora. Adica in 30 minute un agent poate cere de maxim 2 ori takehit.
In cazul in care primiti crash. EXEMPLU: Am primit crash, aveam contract pe ID / NUME. Mi se poate da gethit ?

Undercover:

Cand un hitman are contract,el e obligat sa se asigure ca e sub acoperire. (Undercover ON)Hitmanii nu au voie sa abuzeze de undercover.
Exemple de abuz si neabuz.
Abuz :-Atunci cand ai contract,si nu-l faci,si alegi sa tragi aiurea dupa oricine.- Atunci cand iti pui nos/hydra pe masina si mergi intentionat la un politist si incerci sa il enervezi/stresezi bagandu-te in el avand Undercoverul ON.
Neabuz - Atunci cand mergi dupa tinta,esti somat de cop si nu raspunzi la somatia acestuia,nebagandu-l in seama.-Atunci cand un cop iti zice sa scoti undercover-ul, si alegi sa nu o faci, fugind si riscand wanted.
In timp ce aveti UNDERCOVER ON nu aveti voie sa vorbiti decat in chaturile: /cw, /f si /w.
Nu uitati ca undercover-ul dispare daca muriti in timp ce mergeti dupa contract,deci trebuie sa-l puneti de fiecare data.

Conflicte:

Orice conflict cu orice membru ramane in interiorul factiunii si va fii rezolvat de catre lider sau liderul secund. Pentru o rezolvare corecta sunteti obligati sa faceti poze care sa cuprinda toata situatia.

Reclamatii:

Membrii raportati in topicul "Raporteaza un memebru" nu au dreptul sa posteze acolo cand sunt reclamati.Singura modalitate prin care ei se pot apara e dand PM liderului factiunii in care sa explice plangerea cu dovezi.In cazul membrilor atacati/injurati, exista topicul "BlackList" unde aveti posibilitatea sa-i raportati pe cei care v-au produs neplaceri voua/factiunii.

Organizarea Facțiunii:

- Liderul împreună cu conducerea facțiunii au ultimul cuvânt în luarea oricărei decizii.
- la răspunderea Aplicațiilor sau Raportărilor Liderul are dreptul de a cere părerea conducerii facțiunii.
- doar membrii cu Rank 4+ pot da teste cu aplicanții facțiunii.
- doar membrii cu Rank 4+ pot organiza antrenamente și activități.
- aveți obligația de a asculta de orice membru cu rank mai mare sau egal cu al vostru.
- aveți obligația de a parca corect și de a respawna vehiculele facțiunii când ați terminat cu ele.
- inactivitatea neanunțată duce la demitere.

Salariul:

De acum incolo , la fiecare contract terminat cu succes , veti fi obligati sa donati 20% din valoarea contractului in seif , pentru un salariu mai mare.
Conditii de acordare a salariilor:

-Prezenta la toate activitatile ce au avut loc in saptamana respectiva.
-Raportul complet.
-Nici un FW primit in saptamana respectiva.

Comenzile agentiei:
Agenţie:
/portable - Deschizi laptop-ul.
Contracts - Îţi arata contractele disponibile.
Givehit - Dai contract unui membru.
Undercover - te pui undercover daca ai contract.
Takehit - Anulezi contractul unui agent.
Mycontract - Îţi arată tinta şi suma.
Order - Pachet de arme în funcţie de rank.
Logout - Închizi laptop-ul.

HQ:
/healhq - Îţi incarci viaţa.
/fbalance - Arată banii din seiful agenţiei.
/fdeposit [suma] - Depozitezi bani în seiful agenţiei.

Alte reguli:

1. Inactivitatea neanuntata mai mare de 3 zile duce la demitere cu/fara FP in functie daca agentul este sau nu in perioada de teste.- Regulile ne obliga sa facem screenshot la fiecare contract indeplinit, pentru a ne tine o statistica in functie de cat de bine iti faci treaba in Hitman si pentru a nu fi reclamatii ca atacam fara motiv.- Atunci cand un membru Hitman are runner , el nu are voie sa se stea/ascunda la / in HQ deoarece politistii vor veni la HQ , ei pot da /ram si exista posibilitatea ca sa se imparta si alte wanted'uri pentru complice sau cine stie ce alte motive.
2. In momentul in care tinta voastra se afla in Jail insotita de un cop cu gandul de a se preda,efectuati contractul DOAR in momentul in care aceasta ajunge dupa gratii sau cand iese,pt a evita situatia in care tinta voastra sa moara in prezenta unui cop si sa ia mai multe secunde in jail.Aceasta regula se aplica doar in cazul in care in jail se afla copi si doar asupra tintelor care chiar au intentia de a se preda,nu asupra celor care stau afk pe acolo sau celor aflati deja in celule.- Cei aflati in perioada de teste(2 saptamani de la momentul trecerii tuturor probelor) vor avea un sistem de sanctionare diferit: /uninvite direct cu FP(DM in safe zone,injurii grave asupra tintei,informarea tintei de contract,discutii de orice tip cu tinta in timpul contractului,jignirea unui coleg,efectuarea unui contract fara undercover), 1 avertisment(cereri excesive de contracte,cerere incompleta de contracte,glume proaste la adresa unui coleg,utilizarea incorecta a vehiculelor de la HQ)-daca acumulati 2 avertismente in perioada de proba sunteti demisi cu FP.- Folosirea armei SNIPER pentru auto-aparare in cazul celor ce au wanted va fi sanctionata cu DEMITERE cu/fara FP. SNIPER-ul va fi folosit doar pentru efectuarea contractelor si nu pentru propria distractie.
3. De acum, rank up se da pe merit, nu pe vechime, cu cat sunteti mai activi si efectuati contracte corecte, cu atat primiti rank up mai repede.
4 .Un FWarn se sterge in minim o saptamana de la acumularea acestuia.
5. Un Advertisment verbal se sterge in minim 2 saptamani de la acumularea acestuia.
avatar
Kiss_Deea

Mesaje : 68
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/04/2014
Varsta : 26
Localizare : Anglia

Vezi profilul utilizatorului http://more-zone.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum